Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Manhart Supra GR 450: de volgende Toyota GR Supra-tuner is hier

AUTOFANS
Manhart Supra GR 450: de volgende Toyota GR Supra-tuner is hier
Even leken de tuners de kat uit de boom te kijken, maar nu zijn ze er toch aan begonnen: de Toyota GR Supra. De boys van Manhart halen 450 pk uit de zes-in-lijn.
Lees verder

Peperduur Bugatti-horloge bevat 16 werkende miniatuurcilinders
Dure auto's en dito horloges gaan hand in hand. Toch passeren ze bij Autofans weinig de revue. Voor deze Jacob & Co. x Bugatti Chiron Tourbillon maken we echter graag een uitzondering.
Lees verder

5 auto's om de doe-het-zelfzaak te plunderen
Videotips Hoezé, de doe-het-zelver opende deze week terug zijn deuren! Maar wat zijn nu de ideale auto's om de doe-het-zelver te plunderen? We sommen onze favorieten op... Hoezé, de doe-het-zelver opende deze week terug zijn deuren! Maar wat zijn nu de ideale auto's om de doe-het-zelver te plunderen? We sommen onze favorieten op...
Lees verder

Ook Mercedes F1-baas Toto Wolff koopt zich in bij Aston Martin
Nadat Aston Martin een broodnodige reddingsboei kreeg toegeworpen door miljardair Lawrence Stroll, investeert nu ook Toto Wolff in de Britse constructeur. Wolff is teamleider en CEO bij Mercedes-AMG Petronas, de renstal van de Duitse constructeur.
Lees verder

ABT pakt Audi SQ7 aan met widebody
De Duitse tuner ABT zit de laatste tijd niet stil. Is recent onder het mes gegaan: de Audi SQ7. Die krijgt nu een heuse widebody aangemeten.
Lees verder