Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: McLaren: dit jaar nog eerste ‘betaalbare’ plug-inhybride

AUTOFANS
McLaren: dit jaar nog eerste 'betaalbare' plug-inhybride
Toegegeven, de P1 was enkele jaren geleden McLarens eerste plug-inhybride, maar de Britten die technologie nu ook beschikbaar maken voor hun 'instapversies'. Het eerste model moet dit jaar nog volgen.
Lees verder

Volkswagen bevestigt: Tiguan GTE en Arteon GTE komen eraan
In de wedloop naar de strengere Europese CO2-normen moet ook Volkswagen een versnelling hoger schakelen. De GTE-plug-inhybridetechnologie wordt binnenkort ook beschikbaar voor de Tiguan en Arteon.
Lees verder

Is het een auto, is het een vliegtuig? Bizarre 'Learmousine' te koop
Een limousine doet op straat de hoofden draaien, maar dit brengt de nekken ongetwijfeld in een kramp: de 'Learmousine', een tot limousine omgebouwde Learjet.
Lees verder

Weekendtip: Takumi Living, de 60.000 uur durende documentaire
Ja, we weten het: het eerste echte lenteweekend van 2020 staat voor de deur. Maar iedereen blijft nog steeds in zijn kot, dus zullen we dat lenteweekend nog steeds massaal thuis doorbrengen. Wie écht niet weet wat gedaan, kan zich wagen aan de 60.000 uur durende documentaire Takumi Living.
Lees verder

AF-Retro: Porsche stuurde me op rijles naar de Porsche Track Experience [VIDEO]
De komende weken duiken we bij Autofans in de digitale archieven op zoek naar de leukste content die we het voorbije decennia wisten te maken. Want als wij niet buiten mogen, dan laten we ons verleden nog eens buiten. Eind 2018 mocht redacteur Yves op rijles bij Porsche.
Lees verder