Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Mini, Nissan en BMW zetten wagenpark in voor zorgpersoneel

AUTOFANS
Mini, Nissan en BMW zetten wagenpark in voor zorgpersoneel
Nu de coronacrisis ook de autosector in ons land zowat volledig heeft stilgelegd, staan er heel wat auto's stil die anders worden gebruikt voor testritten en uitleenbeurten. Enkele merken schakelen hun auto's nu in op plaatsen waar ze nuttig zijn: in de zorg.
Lees verder

Mercedes: toekomstige elektrische EQS krijgt AMG-versie
Mercedes broedt op een vlaggenschip voor zijn volledig elektrische EQ-reeks, de EQS. Dat elektrische S-Klasse-equivalent zou ook een AMG-versie krijgen met meer dan 600 pk.
Lees verder

Duitsers zitten niet stil: hier is de ABT Audi RS6-R
De Duitse tuner ABT lijkt zich tijdens de lockdown niet te vervelen. Enkele dagen nadat het zijn RS7-R wereldkundig maakte, is het nu de beurt aan de RS6-R.
Lees verder

Je kan (eindelijk) digitaal een Lotus configureren!
Britse sportwagenbouwer Lotus beschikt sinds kort over een hoop kapitaal dankzij moederbedrijf Geely. Dat laat zich al snel merken, want voor het eerst in het 72-jarige bestaan van het merk heeft het een online configurator. Hoe ziet jouw droom-Lotus er uit?
Lees verder

Polestar Precept laat meer in zijn kaarten kijken
Op het geannuleerde salon van Genève had deze Precept dé aandachtstrekker op de stand van Polestar moeten worden. De Zweden geven nu meer informatie vrij over de conceptcar.
Lees verder