woensdag 15 april 2020

Autofans: Te veil: allerlaatste Porsche 911 (991)

AUTOFANS
Te veil: allerlaatste Porsche 911 (991)
Veilinghuis RM Sotheby's en de Amerikaanse Porsche-importeur slaan de handen in elkaar voor het goede doel. Wat er onder de hamer gaat? Deze Porsche 911 Speedster, oftewel het allerlaatste 911-model van de 991-generatie dat ooit werd geproduceerd.
Lees verder

AF-retro: We trokken naar het Goodyear Innovation Center Luxemburg (2017)
De komende weken duiken we bij Autofans in de digitale archieven op zoek naar de leukste content die we het voorbije decennia wisten te maken. Want als wij niet buiten mogen, dan laten we ons verleden nog eens buiten. In Luxemburg bijvoorbeeld, waar het Goodyear Innovation Center huist.
Lees verder

Nissan vervangt stokoude 370Z binnenkort door 400Z
Wie het vergeten was: ja, je kunt nog steeds een Nissan 370Z kopen. Maar niet meer voor lang: volgens Autocar wordt die binnen het jaar eindelijk afgelost door een opvolger, die 400Z zou heten.
Lees verder

PSA en FCA versnellen deal rond fusie
Het team dat zich buigt over de samensmelting tussen Fiat Chrysler Automobiles en de PSA Group zou naar verluidt de deal in een rotvaart aan het rondmaken zijn om als gigantische groep sterker uit de Corona-crisis te komen. Dankzij de fusie wordt de alliantie de vierde grootste autobouwer ter wereld.
Lees verder

Volkswagen bouwt Tiguan Coupé, noemt 'm Tayron X (2020)
Volkswagen heeft in China (digitaal) het doek getrokken van de Tayron X, een SUV die je gerust mag zien als een Tiguan Coupé. Je voelt 'm echter al komen: deze Tayron X is niet voor de Europese markt bedoeld. Zonde?
Lees verder