Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Video: zo maak je doffe koplampen terug helder

AUTOFANS
Video: zo maak je doffe koplampen terug helder
Staat je auto ook maar wat stoffig te wezen op de oprit/ in de garage? Dan is het met het mooie weer buiten misschien wel eens hét moment om je geliefkoosde vierwieler een liefdevolle verzorging te geven! De komende dagen wordt Autofans alvast terug een beetje AutoGlans, met dagelijkse kuistips én video's. Vandaag: Koplampen zo goed als nieuw!
Lees verder

Luc Donckerwolke verlaat Hyundai Motor Group
Onze landgenoot Luc Donckerwolke, sinds 2015 aan de slag bij Hyundai, verlaat het Zuid-Koreaanse merk. Donckerwolke stapt op om persoonlijke redenen.
Lees verder

BMW lost info over nieuwe 4 Reeks
Als de Beiers de spanning opdrijven, dan weet je dat de officiële onthulling nabij is. Het opzichtige radiatorrooster heeft BMW nog netjes gecamoufleerd, over de topversie geven de Beiers al het een en ander prijs.
Lees verder

Big Epic: McDonald's Japan geeft miniatuur Toyota Supra bij Happy Meal
Beeld je even in dat je als tienjarige knaap naar de lokale McDonalds gaat en bij je Happy Meal een speelgoedversie van de Toyota GR Supra krijgt. Kijk, zo worden Autofans gemaakt.
Lees verder

Audi A8 ziet af van autonoom rijden op niveau 3
In 2017 kondigde Audi met veel bombarie aan dat het de eerste productieauto klaar had die op niveau 3 autonoom kon rijden: de Audi A8, die een Traffic Jam Pilot kreeg. Er was alleen nog één kleine administratieve formaliteit af te ronden om het systeem te kunnen verkopen: het wettelijke kader.
Lees verder