zondag 5 april 2020

Autoweek: Audi RS 6 Avant - Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo - Dubbeltest

Audi RS 6 Avant - Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo - Dubbeltest
Puur hedonisme, dat is de nieuwe Audi RS 6, met een dikke V8 in de neus en een onbeschofte hoeveelheid vermogen. Dat heeft de Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid ook en toch is dat met zijn plug-in hybride aandrijflijn een veel pragmatischer aanbod. In een directe confrontatie gaan we op zoek naar de winnaar tussen hedonisme en pragmatisme.
Lees verder

Lexus-icoon Yukihiko Yaguchi met pensioen
Na een dienstverband van maar liefst 43 jaar bij Toyota en Lexus gaat de 65-jarige Yukihiko Yaguchi met pensioen. Door de jaren heen werd hij vooral bekend als grondlegger van Lexus' sportieve F-reeks.
Lees verder

Achteruitkijkspiegel – Volkswagen Golf
Michiel en Nic lopen deze week alvast vooruit op het moment dat je een Lamborghini-mondkapje koopt op eBay. We staan stil bij het verdwijnen van de Seat Alhambra en met het mooie weer en door de rustige periode hebben de mannen ook plannen met hun eigen wagenpark.
Lees verder

Back to basics: Volkswagen Golf (2020)
Het moment waar menig trouwe bezoeker van deze rubriek op heeft zitten wachten is daar. Zitten we er klaar voor? Volkswagen heeft namelijk de configurator van de nieuwe instap-Golf online gezet. Dit heeft de 90 pk sterke Golf in zijn mars.
Lees verder

De Vluchtstrook: het open dak van de Ferrari 360 Modena
Supercars zijn er doorgaans als gesloten coupé en als open roadster, maar krijgen zelden een schuif- of panoramadak mee. Daarvoor zijn allerlei redenen te bedenken, maar Ferrari bedacht een manier om de 360 Modena tóch van een open dak te voorzien.
Lees verder