Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: BMW iX3 lekt te vroeg het internet op

BMW iX3 lekt te vroeg het internet op
Ongetwijfeld zullen er in Beieren een aantal gefronste gezichten zijn, nu de BMW iX3 plotseling in vol ornaat op het internet verschijnt. Via een mysterieus Instagram-kanaal deelt iemand de eerste twee foto's van de volledig elektrische SUV.
Lees verder

Porsche 911 Turbo S - Rij-impressie
Als je gelimiteerde hypercars buiten beschouwing laat, is dit altijd zo'n beetje de snelste auto ter wereld geweest. De Porsche 911 Turbo, geholpen door zijn 4WD en bergen koppel, kwam van de lijn als geen ander. In deze nieuwe elektrotijden liggen de zaken anders. Of toch niet? Porsche gaf zijn 992 Turbo S mee aan ons en we zochten het uit.
Lees verder

Dít is de elektrische Opel Vivaro-e
Al bij de introductie van de huidige generatie Opel Vivaro werd duidelijk dat van de bestelbus op termijn een volledig elektrische versie zou komen. Die elektrische Vivaro-e is nu aan de wereld voorgesteld.
Lees verder

Onderhoudstip - Garage in coronatijd
Gewoon is een woord dat helaas niet meer zo gewoon is. Maar je garage is gewoon open. Met in achtneming van een paar extra maatregelen wordt er goed voor je auto gezorgd. Maar zorg jij ook goed voor je auto? Veel mensen gebruiken hun auto in deze tijd wat minder. Ze werken vanuit huis en hoeven niet naar het werk, alle uitjes zijn uit de agenda gehaald en veel boodschappen worden thuisbezorgd. En er wordt meer gefietst. Dat betekent dat de auto vaak lange tijd stilstaat en laten we eerlijk zijn: ...
Lees verder

Daling brandstofprijzen heftigst sinds 2008
We hebben het ongetwijfeld allemaal gemerkt: de prijzen aan de pomp zijn laag. Erg laag. In maart lagen de brandstofprijzen maar liefst 6,1 procent lager dan die van februari dit jaar, de sterkste procentuele daling sinds 2008.
Lees verder