Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: BMW X2 spoedig onder het mes

BMW X2 spoedig onder het mes
Ongemerkt is de X2 inmiddels al zo'n 2,5 jaar op de markt en dat betekent dat de designafdeling van BMW al druk is geweest met het bijschaven van de cross-over. Het is die vernieuwde versie van de cross-over die nu in beeld is verschenen.
Lees verder

Terugblik: Bugatti Veyron snelste productieauto ooit
De Bugatti Veyron luidde niet alleen de bijzondere herrijzenis van het illustere Franse merk in, maar ook de race naar de hoogste topsnelheid voor productieauto's. De Veyron kreeg het deze week precies vijftien jaar geleden voor elkaar. Met 407 km/h werd het de snelste ooit.
Lees verder

BMW iNext trotseert de kou
De BMW iNext staat te trappelen om als vlaggenschip van het i-label de markt te betreden. Voor het zover is, moet de volledig elektrische SUV eerst nog wat testwerk doorstaan. Na een test in de verzengende hitte van de Kalahari-woestijn moet hij zich nu bewijzen in de kou van het hoge noorden.
Lees verder

Nederlandse chipmaker lijdt onder malaise auto-industrie
De Nederlandse chipmaker NXP denkt dit kwartaal een verlies van maximaal 237 miljoen dollar (218 miljoen euro) te lijden, meldt het bedrijf dinsdag bij de presentatie van de eerstekwartaalcijfers. Het bedrijf voelt de malaise in de autosector, een belangrijke afnemer van NXP-chips.
Lees verder

Gefacelifte BMW 5-serie laat zich zien
De BMW 5-serie krijgt een cosmetische ingreep en het resultaat verschijnt nu al vroegtijdig op het web. Tijd voor een rondje om de nieuwe 5-serie, toch?
Lees verder