dinsdag 7 april 2020

Autoweek: Chevrolet Avalanche 5.3 1500 – 2003 – 445.227 km - Klokje Rond

Chevrolet Avalanche 5.3 1500 – 2003 – 445.227 km - Klokje Rond
Amerikaanse pick-ups met een V8: we zijn er gek op. Tim Pasman heeft dezelfde passie en verkocht laatst een Ram 1500 en kocht er deze nog veel stoerdere Chevrolet Avalanche voor terug. Met 270.000 km op de teller, zo dacht hij. Maar helaas las hij de mijlenstand af en kwam hij thuis met een auto met bijna een half miljoentje op de klok. Nu wil hij weleens weten of het nog de moeite loont om daarmee aan het werk te gaan.
Lees verder

Duitse politie arresteert bizarre afpersers Daimler AG
In Berlijn zijn een 30- en 59-jarige verdachte aangehouden op verdenking van afpersing van Daimler AG. De verdachten zou miljoenen hebben geeist, anders zouden zij onschuldige bestuurders van Mercedes-Benz'en vergiftigen met kwik.
Lees verder

Duitse professor: 'Korting 50 procent op nieuwsprijs niet ondenkbaar'
Volgens een Duitse professor is het door de coronacrisis mogelijk dat dealers binnen enkele tijd met bizarre kortingen komen. Sommige modellen zouden wel eens voor de helft goedkoper kunnen worden.
Lees verder

Mercedes-AMG E"†53 Cabriolet met Maybach-aspiraties
Het Duitse Hofele Design trekt het digitale doek van wat zijn klapper van de Autosalon van Genève had moeten zijn: de unieke Mercedes-AMG E 53 Cabriolet by Hofele.
Lees verder

Polestar Precept Concept verder belicht
Polestar onthulde ruim een maand geleden de Precept Concept. Daarmee kijkt het merk uit naar belangrijke uitbreiding van haar nu nog betrekkelijk kleine gamma. De Zweden laten nu meer los over de nieuwkomer en tonen wat meer details.
Lees verder