woensdag 15 april 2020

Autoweek: Dertig jaar Renault Clio – Reportage

Dertig jaar Renault Clio – Reportage
De Renault Clio blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. In drie decennia zien vijf generaties het levenslicht, de een nog populairder dan de ander. Wij vonden vier bestuurders die, samen met onze fonkelnieuwe duurtester, een kleine familiereünie wilden houden.
Lees verder

Cadillac kondigt extreme CT4-V en CT5-V Blackwing aan
Hoewel menig liefhebber de sportievere CT4-V en CT5-V halverwege vorig jaar met open armen ontvangt, vallen de prestaties van die auto's toch wat tegen. Cadillac heeft voor hen nu echter goed nieuws: er komen snel nog extremere versies aan. Dat gebeurt onder het label Blackwing.
Lees verder

Toyota hervat productie in twee Europese fabrieken
Net als alle andere automerken stopte Toyota de productie in haar Europese fabrieken wegens het coronavirus. Twee fabrieken gaan, als alles goed gaat, nog deze maand weer verder met de productie.
Lees verder

'BMW patenteert X8 M'
Op het Duitse Bimmer Post speculeren liefhebbers er vol op los, want BMW heeft patent laten leggen op een nieuwe modelnaam. Wie denkt dat de X7 de über-SUV is, mag zijn borst natmaken.
Lees verder

Nieuwe Volkswagen Golf R jaagt over de 'Ring
Een nieuwe generatie Golf vraagt uiteraard op een reeks sportieve varianten. Een aantal daarvan kennen we al, maar op dé smaakmaker van het sportieve Golf-gamma moeten we nog even wachten. Wel kunnen we die Golf R alvast in actie zien op de Nürburgring.
Lees verder