Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Facelift Friday: Mitsubishi Space Star (2002)

Facelift Friday: Mitsubishi Space Star (2002)
Eerst even een bittere pil: de huidige Mitsubishi Space Star is eigenlijk geen Space Star, maar een Mirage. Nu dat slechte nieuws uit de weg is, kunnen we ons richten op de oorspronkelijke Space Star. Dat nuchtere én enigszins Nederlandse ruimtewonder kreeg in 2002 een facelift.
Lees verder

Lister laat extreme F-Pace horen
Al dik anderhalf jaar geleden maakte het Britse autosportmerk Lister bekend dat het met een eigen versie van een Jaguar F-Pace zou komen. Sindsdien blijft het stil, tot deze nieuwe teaser letterlijk van zich laat horen.
Lees verder

'Volkswagen China ziet aantal klanten weer toenemen'
Waar in Europa langzaam maar zeker de hardste coronaklappen achter ons beginnen te liggen, is China al langer bezig met een herstel van de grote coronacrisis. Dat is volgens Volkswagen terug te zien in de verkoopcijfers.
Lees verder

Nieuwe Porsche 911 GT3 beter in beeld
Al in oktober 2018 reed de GT3-versie van de nieuwe 911 voor de lens van onze fotograaf langs, maar sindsdien bleef het vrijwel stil rond de auto. Nu komt daar verandering in, want de auto levert een heleboel camouflage in.
Lees verder

Lexus LC500h – Polestar 1 -Dubbeltest
In 2017 werd Polestar van Volvo losgeweekt als een los merk dat zich moest gaan bezighouden met snelle elektrische auto's. Toch lijkt het eerste model als twee druppels water op een Volvo en is de '1' niet elektrisch, maar een plug-in hybride. Of de auto z'n bijzondere naam toch waard is, onderzoeken we naast een andere hybride topcoupé: de Lexus LC500h.
Lees verder