vrijdag 10 april 2020

Autoweek: Facelift Friday: Volkswagen Golf I Cabrio

Facelift Friday: Volkswagen Golf I Cabrio
In het inmiddels behoorlijk uitgestorven segment van 'cabrio's voor het gewone volk' was de Volkswagen Golf decennialang een vaste waarde. Dat feest begon in 1979, met een eerste generatie die het dankzij een uitgebreide update wist vol te houden tot na het verdwijnen van de Golf II.
Lees verder

Mazda werkt aan biobrandstof uit algen
MX-30 of niet, Mazda is en blijft een buitenbeentje in de autowereld. Het merk verkondigt luidkeels dat de verbrandingsmotor de komende decennia gewoon dominant blijft in autoland, maar komt wel met oplossingen om de CO2-uitstoot te beperken. Eén van die oplossingen is biobrandstof uit algen.
Lees verder

Duitse auto-vakboden vragen Merkel om hulp
Verschillende Duitse vakbonden uit de auto-industrie hebben beroep gedaan op bondskanselier Angela Merkel. Het gezamenlijke doel is om ervoor te zorgen dat dealers weer aan de gang mogen.
Lees verder

De Uitlaat, Podcast AutoWeek, aflevering 7
Een nieuwe podcast is live! Snelle Opels van vroeger en nu, opgroeien met een familiemerk en veel nieuwe automerken in het EV-tijdperk. Luister hieronder!
Lees verder

Nissan Juke vs. Skoda Kamiq - Dubbeltest
Lef kun je Nissan en Skoda allebei niet ontzeggen, hun compacte cross-overs zien er buitengewoon afwijkend uit. Maar, welke is de beste van het setje, de Kamiq of toch de Juke?
Lees verder