vrijdag 10 april 2020

Autoweek: Ferrari haalt aardig bedrag op voor ziektezorg

Ferrari haalt aardig bedrag op voor ziektezorg
Ferrari is een spreekwoordelijk rondje met de pet langs zijn klanten gegaan om geld op te halen voor de lokale zorg. Het resultaat mag er best wezen!
Lees verder

Trekhaak voor Tesla Model Y
Het schemerde al even door in een eerder artikel, maar de Tesla Model Y is nu officieel ook te bestellen met een trekhaak. Het in Nederland zeer geliefde accessoire blijkt twee forse pluspunten te hebben ten opzichte van het exemplaar dat op de Model 3 wordt geleverd.
Lees verder

Audi S5 weer leverbaar
Het toeval is de wereld nog niet uit. Zojuist kon AutoWeek de eerste prijzen van de BMW M340d xDrive en nu hebben we de prijzen van de subtoppers van het Audi A5-gamma te pakken. De S5's keren namelijk terug naar de prijslijsten. Daar is iets bijzonders mee aan de hand.
Lees verder

Qoros laat nieuwe SUV zien
Het geplaagde Qoros heeft een nieuwe SUV gepresenteerd: de 7. Hoewel de auto gebaseerd is op de kleinere 5, komt hij wel hoger in de pikorde van de fabrikant te staan.
Lees verder

Ook kampeerauto niet veilig voor Irmscher
Geen Opel is veilig voor de grijpgrage handjes van tuner Irmscher, zelfs een tot kampeerauto omgetoverde Zafira Life valt met een kruidenmix van de Duitse tuner.
Lees verder