Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Ford Mustang-ontwerper Gale Halderman overleden

Ford Mustang-ontwerper Gale Halderman overleden
Een grote naam uit de geschiedenis van de auto-industrie is niet meer: Gale Halderman, de man die de eerste lijnen van de eerste Ford Mustang op papier zette, is op 87-jarige leeftijd overleden na een korte strijd tegen leverkanker.
Lees verder

Tesla boekt winst ondanks volgens Musk 'fascistische lockdown'
Tesla heeft in het eerste kwartaal van 2020 voor de derde keer op rij winst geboekt. Het is een verrassend positief resultaat, aangezien veel automakers onder de coronacrisis lijden. Het resultaat werd echter overschaduwd door uitspraken van CEO Elon Musk, die de lockdownmaatregelen "fascistisch" noemde.
Lees verder

Vernieuwde Jaguar E-Pace weer op pad
De inmiddels twee jaar oude Jaguar E-Pace krijgt dit jaar een subtiele verjongingskuur. De SUV wordt door Jaguar nog vers genoeg geacht om het bij kleine wijzigingen te houden.
Lees verder

Porsche verlengt door coronacrisis fabrieksgarantie
Porsche heeft de fabrieksgarantie verlengd van nieuwe auto's waarbij de oorspronkelijk termijn in de afgelopen drie maanden zou aflopen. De extra service wordt kosteloos aangeboden.
Lees verder

Vijf leuke Fords Mustang voor minder dan 15.000 euro
De grondlegger van het originele ontwerp van de Ford Mustang, Gale Halderman, is helaas overleden. In diverse generaties van de Mustang leeft zijn erfgoed gelukkig voort, dus tijd om eens te kijken of je dat voor een relatief bescheiden bedrag op je oprit kunt zetten. Uiteraard zit ook de (deels) door Halderman ontworpen eerste generatie erbij. Voor een maximaal budget van € 15.000 kom je al aardig wat leuks tegen.
Lees verder