Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: 'Ford overweegt opgehoogde 'Mondeo' voor VS'

'Ford overweegt opgehoogde 'Mondeo' voor VS'
Ford zou overwegen de Fusion, die hier bekendstaat als Mondeo, als opgehoogde Active in de Amerikaanse showrooms te zetten. Het afscheidsmodel zou dan meteen de eerste stationwagen-variant zijn die in Amerika wordt aangeboden.
Lees verder

Seat test 15.000 medewerkers voor heropening fabriek
Seat bevestigt dat het aankomende maandag 27 april de deuren van zijn Spaanse fabrieken weer opent. Voordat medewerkers aan de slag mogen, moeten zij een test ondergaan om te zien of zij daadwerkelijk in staat zijn om te werken.
Lees verder

Mercedes-Benz GLB vs. Peugeot 5008 - Dubbeltest
Met liefst zes verschillende modellijnen was het SUV-gamma van Mercedes-Benz al buitengewoon uitgebreid, maar het merk weet altijd een gaatje te vinden. De compacte GLB belooft veel ruimte en zelfs een derde zitrij en bindt daarmee de strijd aan met een echte gezins-SUV als de Peugeot 5008. Moet die Fransman zich zorgen maken?
Lees verder

Terugblik: 'Maybach in de herkansing'
Daimler heeft er met Maybach ondertussen een nogal roerige geschiedenis opzitten met wisselend succes. Als soort laatste redmiddel voor Maybach als losstaand merk, krijgen twee modellen precies tien jaar geleden een milde facelift.
Lees verder

'Levering Ford Mustang Mach-E mogelijk vertraagd'
De uitlevering van de volledig elektrische Ford Mustang Mach-E loopt mogelijk vertraging op. Dat heeft Electrek van klanten in Noorwegen vernomen. Ford Nederland zegt geen signalen te hebben ontvangen dat dit ook voor ons land het geval is.
Lees verder