Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: In beeld: gefacelifte Kia Picanto

In beeld: gefacelifte Kia Picanto
De Koreaanse broertjes Kia Picanto en Hyundai i10 dansen niet op dezelfde maat. Waar de Picanto drie jaar geleden volledig werd vernieuwd, voegde Hyundai pas vorig jaar een compleet nieuwe i10 aan zijn leveringsgamma toe. De Picanto heeft enkele jaren meer ervaring en wordt logischerwijs een stuk eerder gefacelift. Dit zijn de eerste foto's van die vernieuwde stadsrakker.
Lees verder

Ontwerper Luc Donckerwolke verlaat Hyundai
Na een korte loopbaan bij de Hyundai Motor Group heeft de Belgische auto-ontwerper Luc Donckerwolke zijn ontslag ingediend. Wat hij nu gaat doen, is nog onduidelijk.
Lees verder

GAC presenteert Aion V
De Chinese markt is weer een elektrische SUV-achtige rijker. GAC voegt namelijk deze Aion V aan zijn leveringsgamma toe, een auto die in drie smaken te krijgen is.
Lees verder

Lorinser stoomt 27 jaar oude Puch G klaar voor zomer
Weinig auto's zijn zo geschikt voor een kampeeravontuur in de wildernis als een oude G-klasse. Dat begrijpen ze bij Lorinser ook en bij gebrek aan een Geländewagen van Mercedes, pakten ze een Puch G als basis voor de ultieme jungle-camper.
Lees verder

'Autoverkoop Italië in april 98 procent lager'
In Italië zijn vanwege de strenge lockdown tot en met 24 april slechts 2.198 nieuwe auto's verkocht, een daling van 98 procent ten opzichte van de 107.930 stuks die in dezelfde periode vorig jaar op kenteken gingen. Dat heeft de branchevereniging voor buitenlandse autofabrikanten UNRAE gezegd.
Lees verder