Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: In het Wild: Toyota Camry (1983)

In het Wild: Toyota Camry (1983)
De Toyota Camry is normaal gesproken al niet echt een breed vertegenwoordigde auto op de Nederlandse wegen, dus eentje van de allereerste generatie is echt een leuke spot. Daarom verdient dit exemplaar zeker even een moment van aandacht in een nieuwe 'In het Wild'.
Lees verder

30 jaar AutoWeek: dit was nummer 15 in 1990
In deze bijzondere en toch wel ongezellige tijd is het des te leuker om wat nostalgie op te halen. Vanaf vandaag ligt de gloednieuwe AutoWeek 15 in de winkel met onder andere de eerste rij-impressie van de nieuwe Skoda Octavia en terugblik op 30 jaar Renault Clio, maar wat stond er precies dertig jaar geleden in dat nummer?
Lees verder

Russen kochten massaal nieuwe auto's in maart
Wereldwijd stort de automarkt als gevolg van de coronacrisis. In Rusland zal dat niet anders zijn, maar op het laatste moment was daar echter iets bijzonders aan de hand. De autoverkoop trok daar plots flink aan.
Lees verder

Videoflashback: Rij-impressie auto's uit the Fast & the Furious
The Fast and the Furious kent inmiddels 9 delen. De serie over straatraces is door de jaren heen een stuk wilder en agressiever geworden, maar het niveau was tanende. Deel één heeft destijds echt wat teweeg gebracht en bleef bij de basis: straatracen. Ik 2011 mocht Roy met enkele iconen uit die film op pad. Let's take a ride in a ten second car...
Lees verder

Nederlandse importeurs: 'Eerder tekorten dan kortingen'
Na uitspraken van een Duitse expert die voorspelde dat fabrikanten en dealers met enorme kortingen zouden komen, leert navraag dat de kaarten er in Nederland heel anders voor liggen.
Lees verder