dinsdag 14 april 2020

Autoweek: Kia overweegt productiestaking in Zuid-Korea

Kia overweegt productiestaking in Zuid-Korea
Kia staat op het punt om een belangrijk deel van haar productie in thuisland Zuid-Korea stil te leggen. De teruglopende vraag vanuit belangrijke exportmarkten ligt daaraan ten grondslag.
Lees verder

Laatste Porsche 911 (991) onder de hamer
Porsche en veilingshuis RM Sotheby's slaan de handen ineen. Het allerlaatste exemplaar dat van de vorige generatie 911 van de band is gelopen in Stuttgart, gaat digitaal onder de hamer. De opbrengst van de te veilen 911, gaat naar een goed doel.
Lees verder

Ford verwacht kwartaalverlies van ruim half miljard
De coronacrisis is nog niet oud, maar laat zijn diepe sporen direct na. Ford ziet het somber in nu het een deel van het eerste kwartaal in rook op zag gaan. Toch verwacht de fabrikant het nog wel even vol te houden voordat er noodkredieten aangesproken dienen te worden.
Lees verder

Fisker Ocean als Force-E
Eerder deze maand kondigde Fisker een speciale offroadversie van de Ocean aan. Vandaag is die avontuurlijk aangeklede elektrische SUV in z'n volledigheid gepresenteerd.
Lees verder

SsangYong deels uit de brand geholpen door Mahindra
SsangYong kreeg eerder deze maand van moederbedrijf Mahindra & Mahindra te horen dat een gigantische investering op de lange baan is geschoven. Nu krijgt het Zuid-Koreaanse merk echter toch een (veel kleinere) kapitaalinjectie.
Lees verder