maandag 6 april 2020

Autoweek: Lingbao Box is vrolijke elektrische Chinees

Lingbao Box is vrolijke elektrische Chinees
De start van een nieuwe week is niet compleet zonder de introductie van een nieuw elektrisch model uit China. Ditmaal staat de Box van Lingbao op de digitale planken.
Lees verder

In het wild: Mazda Spiano (2005)
AutoWeek-lezer Vincent Stooter verblijdt ons met foto's van een Mazda die eigenlijk helemaal niet in Nederland thuishoort. Vandaag op de b├╝hne van In het Wild: de Mazda Spiano!
Lees verder

Terugblik: 'Nieuwe Smart ForFour samen met Renault-Nissan'
Exact tien jaar geleden werd er druk gespeculeerd over de komst van een nieuwe Smart ForFour. De eerste geruchten gingen eronder dat de Smart een van eerste resultaten zou worden van een nieuwe samenwerking tussen Daimler en Renault-Nissan. Tien jaar later kunnen we stellen dat we destijds op het goede spoor zaten.
Lees verder

Toekomstige Nissans krijgen geen 'tablet' voor multimedia
De schermen in auto's nemen steeds grotere maten aan. Bij Nissan ook, maar daar hoeven we geen losse tablet op de middentunnel te verwachten. Nissans Tomochi Uekuri legt uit waarom.
Lees verder

Kia staakt productie Picanto
In Zuid-Koreaanse Kia-fabrieken wordt het werk een week stil gelegd. De teruglopende vraag naar compacte auto's in Europa door het coronavirus is de grote boosdoener.
Lees verder