Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Mercedes-Benz GLB krijgt nieuwe basismotorisering

Mercedes-Benz GLB krijgt nieuwe basismotorisering
Mercedes-Benz breidt de prijslijst van de GLB uit met een nieuwe basismotor. Daarmee komt het aantal motorversies waarmee de SUV beschikbaar is op zeven stuks te liggen.
Lees verder

Audi stapt uit de DTM
Audi schokt de motorsportwereld met de aankondiging dat het na dit jaar stopt met haar deelname aan de DTM (Deutsche Tourwagen Meisterschaft). Het volgt daarmee Mercedes, dat na het seizoen van 2018 uit de befaamde klasse stapte. Volgens Audi past het niet meer in hun toekomstvisie.
Lees verder

Vernieuwde Datsun Redi-Go in beeld
Wat van ver komt is lekker, maar dat geldt wellicht in mindere mate voor de eenvoudigere modellen van Datsun. De Indiase afdeling van het merk heeft de eerste teaserplaten vrijgegeven van de vernieuwde Redi-Go.
Lees verder

Ferrari 812 Superfast subtiel aangepakt door Mansory
Wie enigszins bekend is met Mansory, weet dat de tuner af en toe een behoorlijke aanslag op je netvlies pleegt met haar creaties. Toch kan het ook subtiel te werk gaan, bewijst het met deze 'Softkit' voor de Ferrari 812 Superfast.
Lees verder

Porsche 911 krijgt handgeschakelde zevenbak
Porsche kondigt een update voor de 911 aan. Het meest bijzondere nieuws verstoppen de Duitsers in de mogelijke transmissies, want de handgeschakelde zevenbak keert terug.
Lees verder