Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Mini past naam van wielen aan wegens corona

Mini past naam van wielen aan wegens corona
De Mini Cooper SE (Electric) moet dit jaar Mini's eerste grote stappen op EV-gebied gaan zetten. Dat doet de auto optioneel op bijzonder vormgegeven 17-inch wielen, waarbij de naam van de velgen alleen momenteel even niet zo lekker uit de verf komt. Mini laat er geen gras over groeien en past het aan.
Lees verder

CBR legt examens tot 20 mei stil
Geheel in lijn met de nieuwe coronamaatregelen laat het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) weten de examenstop met een kleine maand te verlengen. Hierdoor komen 22.000 verschillende examens te vervallen.
Lees verder

Hyundai: 'Prophecy Concept voorbode van nieuwe Ioniq'
Hyundai wist behoorlijk wat aandacht op zich te vestigen met de bijzonder vormgegeven Prophecy Concept van eerder dit jaar. Een aalglad vormgegeven auto die een deel van de elektrische toekomst van het merk weerspiegelt. Nu blijkt het een vooruitblik op de volgende Ioniq te zijn.
Lees verder

Wegwerkzaamheden vervroegd wegens rust op de weg
De coronacrisis zorgt voor ongekende rust op de Nederlandse wegen. Een mooi moment om aan de weg te werken, zou je zeggen. Dat heeft Rijkswaterstaat ook door en dus kijkt men naar het naar voren halen van projecten.
Lees verder

Suzuki Ignis 1.5-16V Sport - Op de Rollenbank
We hebben het op deze pagina's weleens vaker gemeld. Voor wie een lekker sportieve auto zoeken voor niet te veel geld is er de Suzuki Ignis Sport. Bram Scholten heeft dat goed begrepen. Hij heeft er een gekocht die hij langzaam maar zeker weer helemaal netjes gaat maken. Vandaag de vraag of de motor technisch nog helemaal gezond is.
Lees verder