Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Mysterieuze BMW gespot

Mysterieuze BMW gespot
Op Instagram is een set foto's verschenen van een tot nu toe onbekende compacte BMW. Gezien de duidelijk sportieve insteek van het model zou het zomaar eens om de nieuwe 2-serie Coupé kunnen gaan, maar er zijn meer mogelijkheden.
Lees verder

Bugatti Divo breekt eindelijk los
Bij Bugatti neemt men goed de tijd om een auto klaar te stomen voor het marktdebuut. Gelukkig is het altijd het wachten waard, ook deze keer. Bugatti trok alweer bijna twee jaar geleden het doek van de extreme Divo en het merk is er nu klaar voor om de eerste exemplaren te leveren.
Lees verder

Renault: 'Mégane mogelijk slachtoffer bij switch naar EV's'
Renault gaat de komende jaren haar aandacht voor een belangrijk deel verleggen naar elektrische auto's. Bestaande modellen kunnen in die transitie mogelijk niet mee en de Mégane lijkt hoog op het eliminatielijstje te staan.
Lees verder

Formule 1 richt op aangepast seizoen vanaf juli
De Formule 1 zag zich vanwege het coronavirus genoodzaakt om een hele reeks races af te gelasten of tot nader order uit te stellen. De CEO van de F1 geeft nu aan dat er een alternatieve kalender klaarligt.
Lees verder

Tesla Model S en Model X nog sneller
De configurator bevestigt het: de Tesla's Model S en Model X zijn nu nóg sneller dan voorheen. In z'n snelste vorm moet de Model S zelfs een Bugatti Veyron kunnen voorblijven op de sprint van 0 naar 100 km/h.
Lees verder