Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Nieuw Cannonball-record: 26 uur en 38 minuten

Nieuw Cannonball-record: 26 uur en 38 minuten
Nu wereldwijd veel mensen thuisblijven en de wegen dus ook in de VS rustiger zijn dan normaal, zag een aantal vooralsnog onbekende personen een ultieme kans om het door velen nagestreefde 'coast-to-coast'-record weer eens wat bij te werken. Dat lijkt te zijn gelukt, maar er is ook kritiek.
Lees verder

Achteruitkijkspiegel - Opel Grandland X Hybrid 4
Deze week in de Spiegel belt Roy met Damiaan om het te hebben over de productie van AutoWeek in deze Corona-tijden en spreken ze over de MX-30 die een Wankel-motor krijgt. Ook zagen ze dat er veel geklaag was over motorrijders afgelopen weekend. Wat vindt Damiaan daarvan als motorman?
Lees verder

Back to basics: Honda E
In lange tijd wist Honda niet bij zoveel mensen een brede glimlach op het gezicht te toveren dan met de guitige E. De compacte auto luidt het elektrische tijdperk voor Honda in. Met al zijn schermen en digitale spiegels is het een rijdende gadget, maar wat zit er precies op de instapversie?
Lees verder

In het Wild: Chevrolet Caprice
De derde generatie van de Chevrolet Caprice is mede door zijn brede inzet als taxi en politievoertuig wellicht de bekendste. Meestal zien we de auto als vierdeurs sedan, maar vandaag hebben we eens een sierlijke coupé voor de lens.
Lees verder

De Vluchtstrook: de elektrische AMC Pacer
De American Motor Company kwam in de loop der jaren met diverse innovatieve en bijzondere ontwerpen. De AMC Pacer was misschien wel het meest spraakmakende voorbeeld daarvan. Hoewel de Pacer van AMC geen toekomstbestendig merk kon maken, leende de auto zich wel perfect voor een ander toen nog behoorlijk futuristisch concept: elektrische aandrijving.
Lees verder