Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Nieuwe Mercedes-Benz S-klasse klaar voor kogelregen

Nieuwe Mercedes-Benz S-klasse klaar voor kogelregen
De nieuwe Mercedes-Benz S-klasse wordt klaargestoomd voor zijn debuut later dit jaar. In grote lijnen is al goed te zien dat het qua uiterlijk vooral een stevige evolutie van de huidige wordt. Dit exemplaar heeft op dat gebied weinig nieuws in petto, maar toch rijdt hier een extra bijzondere testauto.
Lees verder

30 jaar AutoWeek: dit was nummer 18 in 1990
In deze bijzondere en toch wel ongezellige tijd is het des te leuker om wat nostalgie op te halen. Vanaf vandaag ligt AutoWeek 18 in de winkel met onder andere de eerste vergelijkende test van de nieuwe Golf tegen de Astra en Focus en staat de eerste rijtest met de nieuwe A3 Sportback centraal. Maar wat stond er precies dertig jaar geleden in AutoWeek 18?
Lees verder

Bentley opent 11 mei fabrieken weer
Ook Bentley laat weten wanneer het weer zijn fabrieksdeuren opent. In het Britse Crewe blijft het nog een kleine twee weken stil.
Lees verder

Lucid toont productieversie van Air
Lucid Motors staat aan de vooravond van haar marktdebuut met de volledig elektrische Air. Beeld van die auto in conceptvorm gaat al jaren rond, maar het merk lijkt nu stilletjes een productierijpe versie op het internet te hebben geplaatst.
Lees verder

Carlos Ghosn gaat boek schrijven
Door de hele coronacrisis waren we hem bijna vergeten, maar hij is er natuurlijk nog gewoon: Carlos Ghosn! Waar hij vorig jaar het nieuws in de houdgreep hield, is het nu al een paar maanden verrassend stil. Tot nu, want de gevallen topman heeft nieuws!
Lees verder