donderdag 30 april 2020

Autoweek: Nieuwe Mercedes-Benz S-klasse in beeld

Nieuwe Mercedes-Benz S-klasse in beeld
Zelden passeerden zoveel strekkende meters gecamoufleerde Mercedes-Benz de revue als de afgelopen weken. Daar is maar één oorzaak voor aan te wijzen: in Stuttgart wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe S-klasse en dat betekent dat die topsedan zich geregeld buiten de deur begeeft. Ook vandaag is het nieuwe vlaggenschip van Mercedes-Benz weer in de openbaarheid getreden. Ditmaal is meer van het koetswerk van de nieuwe limousine zichtbaar.
Lees verder

'Negen op de tien rijscholen heeft steun nodig'
De branche van de rijscholen wordt door de coronacrisis hard geraakt. De omzet van rijscholen is met gemiddeld 96 procent afgenomen. Hierdoor vraagt vrijwel elke rijschool steun aan.
Lees verder

Plug-in hybride Audi Q5 niet veilig voor Abt
De Duitse tuner Abt heeft zich gestort op de plug-in hybride smaken van de Audi Q5. Zowel de 50 TFSI-e als de 55 TFSI-e krijgt een vermogensboost.
Lees verder

Voorlopige prijs Alfa Romeo Giulia GTA en GTAm bekend
De Alfa Romeo Giulia GTA en de nóg meer hardcore Giulia GTAm doen menig autoliefhebber watertanden. Wie er begerig van is geworden, moet wel een stevige bankrekening hebben. Alfa Romeo maakt namelijk bekend dat de GTA een Nederlandse richtprijs van ruim boven de twee ton heeft.
Lees verder

Citroën: 'Model boven C5 Aircross is mogelijk'
Binnen PSA heeft de 51-jarige Vincent Cobée de touwtjes in handen bij Citroën als merk. AutoWeek sprak de Fransman over de toekomst van Citroën en kwam tot verschillende conclusies.
Lees verder