dinsdag 7 april 2020

Autoweek: Nieuwe Volkswagen Tiguan open en bloot

Nieuwe Volkswagen Tiguan open en bloot
Volkswagen heeft een gefacelifte versie van de Tiguan in de ontwikkelingskamers staan, een auto die klaar lijkt voor zijn marktintroductie. Het camouflagewerk op dit gesnapte testexemplaar is namelijk vrijwel compleet afwezig!
Lees verder

Volkswagen snijdt in leveringsgamma Polo
Volkswagen is zijn leveringsgamma aan het stroomlijnen. Onlangs werd bekend welke gevolgen dat had voor het leveringsgamma van de Tiguan Allspace en vandaag wordt duidelijk wat dat met de Nederlandse line-up van de Polo betekent.
Lees verder

Nieuwe datum voor Autoshow Peking
Medio vorige maand werd bekend dat de Autoshow van Peking na de Autosalon van Genève de tweede autobeurs was die vanwege risico's omtrent verdere verspreiding van het coronavirus niet volgens planning zou doorgaan. Nu is een nieuwe datum bekend.
Lees verder

Mahindra houdt mega-investering in SsangYong af
SsangYong heeft het moeilijk en hoopt een flinke investering van grootaandeelhouder Mahindra & Mahindra te ontvangen. Die investering blijft voorlopig echter achterwege, omdat Mahindra & Mahindra zelf ook de buikriem aan moet halen.
Lees verder

Mercedes-Benz G-klasse voelt zich als een jacht
Carlex Design Europe heeft wederom aan de Mercedes-Benz G-klasse gesleuteld. Het resultaat is deze G-Yachting Limited Edition.
Lees verder