Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Nissan Leaf e+ - Afscheid duurtest

Nissan Leaf e+ - Afscheid duurtest
Onze tweede Nissan Leaf duurtester zwaait af. We reden ditmaal de Leaf e+: niet alleen met meer accu, maar ook meer vermogen. Was dat genoeg om van de Leaf een volwaardige auto te maken voor zowel dagelijks gebruik als lange reizen? Op zijn afscheidsfeestje blikken we terug en laten we onze avonturen nog eens de revue passeren.
Lees verder

Videoflashback: Klokje Rond - Porsche 928 - 409.022 km
Rob Daniƫls maakte fortuin met de Roda shoe clip; een kunststof opzetstukje voor de hak van een schoen om die beschermen tijdens het autorijden. Het ganse Klokje Rond-team had nog nooit van die clip gehoord. Rob kocht van zijn geld destijds een gruwelijk dure Porsche 928, die hij al die jaren koesterde. En daar waren we dan weer allemaal stikjaloers op. Bij een stand van net iets over de 400.000 was het tijd voor een keuring van zijn lieveling. Een exoot in Klokje Rond is al een zeldzame ...
Lees verder

Porsche heropent maandag fabrieken
Porsche sluit zich aan bij de rij met fabrikanten die hun fabrieken weer openen. In eerste instantie zou Porsche tot 1 april het werk neerleggen, maar de sportautofabrikant houdt net als de overige merken zijn deuren flink langer dicht.
Lees verder

'Coronaracers': veel meer bestuurders rijbewijs kwijt
Nu het rustiger op de weg is en de hulpdiensten diverse andere taken hebben dan normaal, denken veel bestuurders dat ze meer mogen en kunnen maken. Onzin natuurlijk en daarbij blijkt de pakkans ook zeker niet geringer dan normaal. Veel meer bestuurders dan gewoonlijk hebben de afgelopen tijd hun rijbewijs in mogen leveren.
Lees verder

Introductie herboren Hummer uitgesteld
Niets zo'n grote middelvinger naar zowel de medemens als het milieu als een Hummer zoals die in de jaren 0 van dit decennium geregeld in muziekvideo's opdook. Op 20 mei zou de naam terugkeren, ditmaal niet op een benzine gorgelende gigant, maar op een EV. De presentatie van de herboren Hummer is echter uitgesteld, en de reden daarachter laat zich makkelijk raden.
Lees verder