Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Occasionverkoop eerste kwartaal nog stabiel

Occasionverkoop eerste kwartaal nog stabiel
De verkoop van nieuwe auto's lijdt zwaar onder de coronacrisis, maar met de occasionmarkt gaat het vooralsnog redelijk, zo blijkt uit cijfers van Bovag.
Lees verder

'Nederlanders tevreden met elektrische auto'
Eigenaren van elektrische auto's waarderen hun voertuig meer dan het branchegemiddelde, zo blijkt uit de zogeheten Smart Car Monitor van onderzoeksbureau Multiscope die gepresenteerd is.
Lees verder

Top 10: De oudste occasions van Nederland
In deze gekke tijden is het nóg net even wat leuker om naar het verleden te kijken. Heel ver in het verleden, welteverstaan. Terug naar de jaren 20 van de vorige eeuw; want uit de tijd komen de oudste auto's die momenteel in Nederland te koop aangeboden worden.
Lees verder

Mazda 3 Skyactiv-G 2.0 - Op de Rollenbank
Zelden zagen we een nieuwere auto in deze rubriek als de Mazda 3 van Mark de Weert. Die heeft net de kaap van 10.000 kilometer gerond. Toch zijn we evengoed benieuwd wat de eigenwijze techniek aan boord aan pk's heeft te bieden.
Lees verder

Amerikaanse autoverkoop: 2020 dramatisch begonnen
Het gros van de verkoopcijfers uit de Verenigde Staten is binnen en het wordt direct duidelijk dat het er slecht voor staat. Hoewel de coronacrisis daar pas een kleine maand huishoudt, zien de kwartaalcijfers er erg beroerd uit.
Lees verder