Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Opvolger Citroën C4 Cactus kruipt door de sneeuw

Opvolger Citroën C4 Cactus kruipt door de sneeuw
De C4 Cactus loopt op zijn laatste benen, maar Citroën heeft natuurlijk geen vrede met een lege plek in zijn line-up. Het merk komt met een opvolger, en wel een die mogelijk gewoon 'C4' gaat heten. Op een verse set spionageplaten is die Franse nieuwkomer in de sneeuw te zien.
Lees verder

Mazda MX-30 krijgt wankelmotor!
Wie een elektrische auto wil met een forse actieradius, heeft aan de Mazda MX-30 geen allerbeste vriend. Mazda bevestigt nu wat al even in de wandelgangen gonst: er komt optioneel een range-extender beschikbaar. En wat voor een!
Lees verder

Fors minder schades door corona
Waar minder gereden wordt, vallen minder klappen. Op de weg tenminste, want in de werkplaatsen van schadeherstelbedrijven is het kommer en kwel sinds corona zijn zwarte vinger op de samenleving legde.
Lees verder

Porsche Cayenne Coupé als GTS buiten de deur
De Porsche Cayenne Coupé is al in diverse smaken beschikbaar, maar een GTS-versie is er nog niet. Voor wie een Cayenne Coupé S te min maar een Macan Turbo te dik is, hebben we goed nieuws. Ook de Cayenne Coupé komt namelijk als GTS beschikbaar.
Lees verder

Grand Prix in Canada uitgesteld vanwege coronavirus
De Grand Prix van Canada is dinsdag definitief uitgesteld vanwege de coronacrisis. Hierdoor komt het aantal afgelaste races tijdens het huidige Formule 1-seizoen al op negen.
Lees verder