Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Range Rover Evoque en Land Rover Discovery Sport P300e onthuld

Range Rover Evoque en Land Rover Discovery Sport P300e onthuld
Land Rover onthuld woensdag alle specificaties van hun nieuwe, compacte PHEV's, de Discovery Sport en Range Rover Evoque P300e. Opvallend detail: ze kunnen tot 32 kW snelladen.
Lees verder

Lexus UX 300e - Rij-impressie
Komend najaar moet de eerste elektrische Lexus in de showroom verschijnen, de UX 300e. Waar Lexus zich met hybride aandrijftechniek onder de trendsetters schaarde lijken ze nu trendvolger. Ze hebben alle tijd kunnen nemen om te kijken hoe de rest het doet met EV's en van eventuele fouten van anderen kunnen leren. Hoe pakt dat in de praktijk uit?
Lees verder

Opvolger Opel Mokka X verliest X-factor
Opel heeft voor het eerst zelf een afbeelding vrijgegeven van de opvolger van de Mokka X. Daarbij maakt het merk direct bekent dat de cross-over zijn X-aanduiding verliest.
Lees verder

Nieuwe Mitsubishi Express gepresenteerd
De Australische automarkt is een nieuw model rijker: de Mitsubishi Express. De praktische Mitsubishi is echter minder Japans dan je gezien zijn naam zou verwachten.
Lees verder

Duitse politie kiest voor Hyundai Nexo
De politiedelegatie in het Duitse Osnabrück heeft zijn hele vloot flink verduurzaamd. Één politieauto is de meest opvallende van de groep, want de Duitsers zetten een zwaailicht op de Hyundai Nexo.
Lees verder