Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Retro-plezier: Dit is de Caterham Super Seven 1600

Retro-plezier: Dit is de Caterham Super Seven 1600
Caterham houdt met de Seven al sinds 1973 een mooi stukje Britse autohistorie springlevend. Eens in de zoveel tijd komt het merk weer met een nieuwe variant op basis van de tweezitter, met deze Super Seven 1600 als nieuwste toevoeging.
Lees verder

Corona: al bijna 1,5 miljoen Europese auto's niet gebouwd
Door de Europese fabriekssluitingen van afgelopen periode ten gevolge van de coronacrisis, loopt het productieverlies ondertussen op tot ver boven de miljoen auto's.
Lees verder

Private lease: sterk verminderde vraag
Voor private lease leken de bomen de afgelopen jaren tot de hemel te kunnen groeien. Maar ook daarboven heeft corona toegeslagen. Al zijn de problemen vooralsnog te overzien.
Lees verder

In het wild: 'Austin' Metro 1.3 Magic
Vandaag op de planken van In het Wild een goudeerlijk en zeer basaal, maar daardoor niet minder leuke compacte Engelsman. Dankzij AutoWeek-lezer Robert Elderman staat ditmaal namelijk een 'Austin' Metro op de planken van In het Wild!
Lees verder

Tien leuke coupés voor minder dan 2.000 euro
Onlangs ging AutoWeek op stap met twee spraakmakende coupés uit andere tijden: De Opel Manta en Opel Calibra. Mening autoliefhebber zal nog wel eens met weemoed terugdenken aan de tijd dat er nog tal van dat soort betaalbare coupés op de markt waren. Een mooi moment om eens te kijken naar het huidige zeer betaalbare coupé-aanbod op de occasionmarkt.
Lees verder