Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Streep door Moscow International Automobile Salon

Streep door Moscow International Automobile Salon
De lijst met geannuleerde autoshows en -evenementen heeft er een nieuwe naam bij. Ook de Moscow International Automobile Salon gaat dit jaar niet door.
Lees verder

Vernieuwde Mercedes-AMG E63 speelt buiten
Tijdens de onthulling van de vernieuwde E-klasse toonde Mercedes-Benz gelijk de pittige AMG E53. De heetst gepeperde E laat echter nog op zich wachten. In aanloop naar de onthulling stuurt Mercedes de krachtsedan de befaamde Nürburgring op.
Lees verder

Hyundai Kona N beter in beeld
De N-divisie van Hyundai heeft last van expansiedrift. De afdeling houdt het namelijk niet bij de i30 N en i30 N Fastback. Ook de Kona ontkomt niet aan een knalharde N-versie.
Lees verder

Seat maakt eerste prijzen Leon bekend
Seat deelt de eerste prijzen van de gloednieuwe Leon. In eerste instantie is er keuze uit drie benzinemotoren en één diesel, opvallend genoeg is de Sportstourer in het begin goedkoper dan de vijfdeurs hatchback.
Lees verder

Volkswagen: 'ID.3 komt deze zomer, updates volgen'
De Volkswagen ID.3 kent geen onomstreden conceptie, maar lijkt komende zomer alsnog bij de eerste eigenaren afgeleverd te worden. Volkswagen laat weten dat eventuele problemen met de software echt geen roet in het eten gooien.
Lees verder