Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Tesla boekt verkooprecord in China ondanks corona

Tesla boekt verkooprecord in China ondanks corona
De verkoop van nieuwe auto's in China liep de afgelopen maanden een enorme deuk op door de coronacrisis, maar in maart veerde de markt er alweer enorm op. Tesla valt daarbij extra op; dat merk noteerde in maart zelfs een nieuw verkooprecord in China.
Lees verder

Baojun laat RC-5 zien
Baojun is een Chinese fabrikant die gisteren in het nieuws kwam door meer informatie vrij te geven over de E300, een minuscule stads-EV die tot vier personen van A naar B moet kunnen stekkeren. Dat Baojun ook serieuzer ogende auto's maakt, bewijst de fabrikant met zijn op stapel staande RC-5.
Lees verder

Weblog: Zinloze uitvindingen
Goed punt. Toch vind ik het niet eens de sterkste voorbeelden. Al deze doodlopende wegen werden gecorrigeerd door beter inzicht. De meest navrante gevallen worden juist niet door het gezonde verstand achterhaald, maar kunnen zich ongelimiteerd verbreiden, want bijna niemand protesteert. Wat des te vreemder is omdat ze geen vooruitgang brengen, zelden een nuttig doel dienen, en simpele handelingen nodeloos compliceren. De reden; de consument wil niet achterblijven. Tot de Corona-crisis wisten de ...
Lees verder

Volkswagen Touran uit gamma gehaald
Volkswagen Nederland heeft definitief afscheid genomen van het MPV-segment, want de Touran is niet langer leverbaar in ons land.
Lees verder

Volkswagen Arteon verkleed als R over de 'Ring
Volkswagen heeft de R-smaak te pakken. Het heeft er namelijk alle schijn van dat de Arteon straks ook beschikbaar komt in extra krachtige R-uitmonstering!
Lees verder