vrijdag 10 april 2020

Autoweek: Tesla Model 3 Long Range-RWD keert terug in China

Tesla Model 3 Long Range-RWD keert terug in China
Het is de heilige graal onder Model 3-kopers die actieradius boven alles stellen: de Long Range-Rear Wheel Drive-varaint. Dit off-menu-aanbod bestaat in de VS en Europa al maanden niet meer, maar keert nu in China terug.
Lees verder

Gestrande campers krijgen APK-uitstel
Kampeerders die in het buitenland zijn gestrand met hun camper door het coronavirus, kunnen uitstel krijgen voor de APK van hun rijdende verblijf. Dat heeft camperclub NKC geregeld met het RDW.
Lees verder

Karma toont autonome L4 E-Flex Van
Zoals Karma al beloofde, laten de Amerikanen zijn voorbeelden van verschillende configuraties met zijn nieuwe E-Flex-platform zien. Deze basis, voor onder andere elektrische auto's, komt voor andere merken beschikbaar en deze elektrische autonome bestelbus is het eerste voorbeeld.
Lees verder

Topmannen Renault leveren kwart loon in
Dat de coronacrisis de auto-industrie raakt is zo goed als zeker. Om de schade wat te beperken, leveren verschillende topmannen van Renault nu vrijwillig een groot deel van hun salaris in.
Lees verder

Hoge Raad: Kentekenparkeren Amsterdam 'rechtvaardige privacy-inbreuk'
Het systeem van kentekenparkeren in de gemeente Amsterdam is een "gerechtvaardigde inmenging op het recht op het privĂ©leven", heeft de Hoge Raad vrijdag geoordeeld. Het systeem is volgens de rechtbank niet in strijd met Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM).
Lees verder