Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Tesla noteert beste eerste kwartaal ooit

Tesla noteert beste eerste kwartaal ooit
Tesla heeft in de eerste drie maanden van dit jaar 102.672 auto's gebouwd en er 88.400 afgeleverd. Daarmee was dit het beste eerste kwartaal ooit, al zijn de vooruitzichten uiteraard minder gunstig.
Lees verder

Facelift voor Changan BenBen
Jawel, de BenBen. Je leest het goed. De BenBen is een compacte hatchback van de Chinese kolos Changan. Changan levert van de BenBen een EV-versie en het is die elektrische variant die een compleet nieuw front én een nieuw binnenste krijgt aangemeten.
Lees verder

Nieuwe BMW 2-serie Active Tourer opnieuw betrapt
Bij BMW zijn de ontwikkelaars van de nieuwe 2-serie Tourer nog volle bak bezig met de testkilometers van prototypes. Onze spionagefotograaf trok zijn warme kleren aan en dook samen met de nieuwe BMW de sneeuw in.
Lees verder

Volvo en Jaguar Land Rover helpen medische sector
Twee nieuwe merken hebben hun hulp aangeboden in strijd tegen het coronavirus. Volvo en Jaguar Land Rover opereren los van elkaar, maar bieden exact dezelfde hulp voor lokale medici aan.
Lees verder

Corona-ellende goed voelbaar bij Volvo
Terwijl Tesla in het eerste kwartaal nog nét de dans wist te ontspringen, zijn de gevolgen van het coronavirus bij Volvo al wel goed merkbaar in de kwartaalresultaten.
Lees verder