Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: 'Volkswagen e-Golf gaat langer door wegens problemen ID.3'

'Volkswagen e-Golf gaat langer door wegens problemen ID.3'
De Volkswagen e-Golf moet dit jaar het veld ruimen ten gunste van de gloednieuwe ID.3, maar het lijkt erop dat de elektrische Golf het wat langer vol moet houden. De problemen met de productie van de ID.3 liggen daaraan waarschijnlijk ten grondslag.
Lees verder

Heftige Peugeot 508 Peugeot Sport Engineered uitgebreid in beeld
Het is al een jaar officieel bekend dat Peugeot voornemens is om een sportieve topversie aan het leveringsgamma van de 508 toe te voegen. De krachtigste 508 krijgt een plug-in hybride aandrijflijn, maar een productieversie is nog altijd niet gepresenteerd. Vandaag laat Peugeot een nieuwe set foto's van z'n op stapel staande sportieveling zien.
Lees verder

Toyota springt medische wereld bij tijdens coronacrisis
Na merken als Volvo en Land Rover geeft ook Toyota aan een steentje bij te willen dragen in strijd tegen het coronavirus. Het merk gaat op vele verschillende manieren helpen.
Lees verder

'Volkswagen heropent Polo-fabriek in Spanje'
Volkswagen hoopt over een kleine twee weken zijn Spaanse fabriek in Navarra weer te kunnen openen. Daar wordt onder andere de Polo gebouwd; een van de belangrijkste auto's voor het merk.
Lees verder

Top 10: Duurste nieuwe auto's in Nederland
Op maandag maakte McLaren de prijs van de nieuwe 765LT bekend. Met een bedrag van minimaal 412.000 euro is het een nieuwe binnenkomer in de top tien van duurste nieuwe auto's van Nederland.
Lees verder