dinsdag 14 april 2020

Citroën vergroot elektrische actieradius C5 Aircross SUV Hybrid met tien procent

Citroën vergroot elektrische actieradius C5 Aircross SUV Hybrid met tien procent
De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid heeft alle officiële verbruikstests ondergaan en de resultaten zijn nog beter dan verwacht. Uit de WLTP-tests bleek dat de elektrische actieradius van de stekker-SUV niet 50, maar 55 kilometer* bedraagt.
Lees verder

De Citroën Ami: revolutie in elektrische mobiliteit
Citroën presenteert de Ami, een uitermate compacte, comfortabele, 100% elektrisch aangedreven tweezitter, die individuele mobiliteit in de stad voor iedereen bereikbaar maakt.
Lees verder

Citroën prijst de nieuwe C3
Citroën opent vandaag de orderboeken voor de nieuwe C3. De charismatische en compacte hatchback heeft een nog expressiever design en biedt meer comfort en personaliseringsmogelijkheden dan ooit tevoren.
Lees verder

200.000 x Berlingo
Nog geen anderhalf jaar na zijn lancering, heeft Citroën al 200.000 exemplaren van de derde generatie van de Berlingo verkocht.
Lees verder

Groupe PSA zet zich in tegen COVID-19 / Groupe PSA ondersteunt strijd tegen COVID-19
In dit internationale persbericht van Groupe PSA leest u meer over de wijze waarop Groupe PSA de strijd tegen COVID-19 ondersteunt.
Lees verder

Citroën C5 Aircross SUV 130pk Puretech automaat is hier
Belangrijk nieuws voor de Nederlandse markt: de Citroën C5 Aircross SUV met driecilinder Puretech benzinemotor en 8-traps automaat is gearriveerd bij de dealers.
Lees verder

Weg met drempelvrees
Verkeersdrempels zijn er sinds de jaren tachtig in vele vormen en maten en omdat er nog geen afdoende alternatief is uitgevonden, is de vraag: hoe kunnen we er zo comfortabel mogelijk overheen rijden?
Lees verder