Doorgaan naar hoofdcontent

Vrijbuiter 2.0

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier
april 2020

R4 voorjaarsweekend afgelast

In navolging van alle maatregelen door het kabinet en het RIVM kan ons voorjaarskampeerweekend tot onze grote spijt helaas GEEN doorgang vinden.De leden die reeds het inschrijfgeld hebben voldaan krijgen dit uiteraard terug gestort. De geplande ALV tijdens dit weekend wordt ook weer uitgesteld.
Houd de R4 website en het forum in de gaten voor het laatste ontwikkelingen.Renaultoloog 2020

Het vijfde Renaultoloog festival wordt gehouden op 26 en 27 september 2020 maar vindt plaats op een andere locatie. De nieuwe locatie is in Evertsoord bij het gemeenschapshuis de Smêlentôs. Dit is vlak bij de gebruikelijke plek in Sevenum die helaas niet beschikbaar is. Renaultoloog is een internationaal festival voor alle Renault, Alpine, Saviem, Mack en Dacia auto's, vrachtwagens, bestelwagens, tractoren, campers, sport, clubs, onderdelen, modelbouw, miniaturen, folders, boeken en nog veel meer. Het festival gaat gewoon door tenzij de regering dit soort bijeenkomsten na 1 september verbiedt.
Renaultoloog websiteConcours d'Elegance

Het Concours d'Elegance Paleis Soestdijk kan door de nieuwe overheidsmaatregelen tegen het coronavirus niet doorgaan in augustus. Dit evenement wordt verplaatst naar de tweede helft van september. Na 20 mei wordt een definitieve datum bepaald.Tanken

Nu de grenzen dicht zijn is het niet meer mogelijk om over de grens te gaan tanken. Dat is jammer, maar gelukkig is de benzine in ons land ook lekker in prijs gedaald. En zoveel brandstof heeft ons 4tje nou ook weer niet nodig.
Als je wil weten waar je in ons land E5 (of E10) kunt tanken, kijk dan eens op de ANWB website. Voor je slimme telefoon hebben ze de handige "Onderweg" app waarmee je oa kunt zien waar je de verschillende brandstoffen kunt tanken. De brandstofprijs staat er ook bij. Heel handig als je wat verder van huis bent.
ANWB onderweg app


Deze nieuwsbrief is verzonden met CBX Mailstage
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.