Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Alpina XB7: Van het paadje af (2020)

AUTOFANS
Alpina XB7: Van het paadje af (2020)
Bij BMW hebben ze sinds mensenheugenis besloten geen M-derivaat van de 7 Reeks te bouwen. Grote broer X7 is hetzelfde lot beschoren. Wat als je toch zo'n X7 M op de oprit wil? Dan passeer je best langs Alpina. Want de Duits partner van BMW schuift met de XB7 een 612 pk sterke SUV naar voren. Alpina... maar dan compleet van het paadje af.
Lees verder

Toyota Proace gaat elektrisch (2020)
Ook bij Toyota hebben ze besloten dat bestelbusjes evengoed elektrisch mogen zijn. De elektrische Proace is de nieuwste toevoeging aan hun gamma bedrijfsvoertuigen.
Lees verder

Volvo pint je vast op 180 km/u, care-key komt erbij
Volvo voegt de daad bij het woord. Vorig jaar woelden ze het topsnelheidslandschap om door te stellen dat hun modellen voortaan maar 180 km/u kunnen, vanaf vandaag is dat ook in de praktijk het geval.
Lees verder

Touring Superleggera broedt op de Berlinetta Aero
Designhuis Touring Superleggera stoomt iets klaar voor het Goodwood Festival of Speed. Dat het resultaat "Berlinetta Aero" zal heten, weten we alvast. Maar voor de rest?
Lees verder

Officieel: Nissan GT-R50 by Italdesign is eindelijk klaar voor productie (2020)
Twee jaar geleden sloegen designhuis Italdesign en Nissan de handen in elkaar voor een exclusieve en peperdure herinterpretatie van de Nissan GT-R. Het wachten is nu voorbij: het eerste productiemodel is eindelijk klaar.
Lees verder