Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Car-Pass: Vorig jaar -520.881 km op Mercedes vastgesteld

AUTOFANS
Car-Pass: Vorig jaar -520.881 km op Mercedes vastgesteld
Hoewel de in België wettelijk verplichte Car-Pass kilometerfraude serieus heeft teruggedrongen, is de duistere activiteit nog niet helemaal verdwenen. Bij de 821.799 nieuwe Car-Pass-documenten die vorig jaar werden uitgereikt kwamen 1.454 gevallen van fraude aan het licht. De twijfelachtige topper? Een Mercedes 250d die plots 520.881 kilometer minder op de teller had!
Lees verder

Elektrische BMW iX3 lekt wereldwijde web op (2020)
BMW is al een hele tijd bezig aan een volledig elektrische versie van zijn X3. De productieversie daarvan is nu voor het eerst zichtbaar op enkele gelekte foto's op Instagram.
Lees verder

Rijtest: Mercedes C 300 e Plug-In (2020)
Mercedes is een inhaalslag aan het maken als het op elektrische en hybride voertuigen aan komt. En dat mocht ook wel. Voor wie geen diesel lust en toch hybride wil rijden, is er nu de C-Klasse als benzinehybride.
Lees verder

Prijslijst: zoveel kosten de Alfa Romeo Giulia GTA en GTAm (2020)
Of een radicale sportversie van 540 pk lanceren de juiste manier is om uit de slechte verkoopspapieren te geraken, is een andere zaak. Maar dat de Alfa Romeo Giulia GTA indruk nalaat? Wees maar zeker... Dat doet overigens ook zijn prijskaartje.
Lees verder

Ford Mustang-designer Gale Halderman (87) overleden
Er zijn zo van die auto's die dankzij hun ontwerp uitgroeien tot tijdloze iconen en een trouwe schare fans weten te verzamelen. De Ford Mustang is daar één van. Zat mee aan de tekentafel: de Amerikaan Gale Halderman, die op 87-jarige leeftijd is overleden.
Lees verder