Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: De Golf met Guido - Roadtrip #6

AUTOFANS
De Golf met Guido - Roadtrip #6
In de Roadtrip van deze week trekken we digitaal op pad met Guido Cloostermans, een journalist die al sinds de jaren 90 met een scherpe pen de auto-industrie in de gaten houdt voor Het Belang van Limburg. De ideale persoon om het eens te hebben over die nieuwe Golf 8. Niet enkel omdat de man zelf een Golf GTI Clubsport in de garage heeft staan...
Lees verder

Rijtest: Peugeot 208 1.2 PureTech Auto (2020)
De Fransen weten als geen ander kleine karretjes in elkaar te schroeven. Waardoor de oogst van een nieuwe generatie hatchback op Franse velden nooit gezien mag worden als een fait divers. Renault is klaar met haar nieuwe 208... en dat zal je geweten hebben!
Lees verder

Ken Block leert dochter driften, doet gooi naar titel van coolste vader ooit
Tijdens een lockdown kun je twee dingen doen. Je kunt je stierlijk vervelen, of je kunt andere manieren vinden om bezig te zijn met de dingen die je anders in het dagelijkse leven doet.
Lees verder

Sneu: 911 Carrera keert niet meer terug naar atmosferische flat-six
Wie hoopte dat de terugkeer van de atmosferische zescilinder in de 718 Cayman GTS 4.0 en 718 Boxster GTS 4.0 goed nieuws betekende voor de 911, is eraan voor de moeite. Porsche bevestigt dat de Carrera-modellen van de 992-generatie en de generaties erna altijd een turbo zullen krijgen.
Lees verder

RIP Optima: Kia haalt de D-segmenter niet meer naar Europa
Kia geeft dan toch geen opvolging aan de Optima. In thuisland Zuid-Korea is de nieuwe generatie al voorgesteld, maar die komt niet naar Europa. Te sterke concurrentie in een krimpend segment en een uitblijvende vraag doen hem de das om.
Lees verder