Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Ford bevestigt komst Puma ST

AUTOFANS
Ford bevestigt komst Puma ST
De Focus RS mag dan wel afgeschreven zijn, bij Ford Performance zitten ze niet stil. De nieuwe Puma krijgt eveneens een sportieve afgeleide: de Puma ST.
Lees verder

Rood kruis boven je rijstrook? Voeg dan onmiddellijk in!
Het Agentschap Wegen en Verkeer is een nieuwe campagne begonnen om ons bewust te maken van de betekenis van een rood kruis op een signalisatiebord boven een rijstrook. Wie voorbij zo'n rood kruis rijdt, riskeert een boete van 174 euro.
Lees verder

Lockdown: help, wat met mijn rijexamen?
De coronacrisis heeft zowat heel onze samenleving stilgelegd, inclusief de rijscholen en examencentra. De komende weken openen die langzaam weer de deuren. Maar wat als je net tijdens de lockdown je examen moest doen? Daar heeft de overheid nu een antwoord op klaar.
Lees verder

Vertrekt Nissan (grotendeels) uit Europa?
Nissan zou eind deze maand een groot strategieplan voorstellen waarin het de Europese markt grotendeels overlaat aan alliantiepartner Renault. Dat schrijft persbureau Reuters.
Lees verder

Veilig autorijden tijdens de coronacrisis? Laat uw auto of bus grondig reinigen
In tijden dat er een virus rondwaart, zoals nu met het coronavirus, is het van groot belang om uw auto, bestelbus of vrachtwagen goed schoon te houden. Covid-19 is een besmettelijke ziekte die snel van mens tot mens wordt overgedragen.
Lees verder