Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Fout, fouter, foutst: Hennessey Goliath 700 HP Supercharged

AUTOFANS
Fout, fouter, foutst: Hennessey Goliath 700 HP Supercharged
De Amerikaanse tuner Hennessey heeft een extreme kit klaar voor de GMC Sierra en Chevrolet Silverado. Het resultaat is de Hennessey Goliath 700 HP Supercharged, een verhoogde pick-up met monsterlijke V8. Gelukkig blijven sommige dingen aan de andere kant van de Grote Plas...
Lees verder

Lancer Evo, Sierra RS Cosworth, 205 GTI,… 42-jarige Bask steelt indrukwekkende collectie bijeen
De Spaanse politie arresteerde vorige vrijdag een 42-jarige Bask die op een bouwwerf een generator had gestolen. Bij de arrestatie stootte de politie op een indrukwekkende collectie van 26 eveneens gestolen auto's.
Lees verder

Officieel: Porsche 911 Targa borduurt voort op klassieke stijl (2020)
Porsche heeft het doek van zijn nieuwe 911 Targa gehaald. Ook deze 992-generatie is al van op het eerste gezicht onmiskenbaar herkenbaar als Targa. Debuteren doet hij als Targa 4 en Targa 4S.
Lees verder

Aiai: softwareproblemen voor nieuwe VW Golf, ook Octavia, A3 en Leon slachtoffer
Volkswagen heeft de productie van de nieuwe Golf tijdelijk stilgelegd. De oorzaak is een softwareprobleem in de eCall-functie, een verplichte functie die automatisch een noodoproep doet bij een ongeval. Ook de nieuwe Skoda Octavia, Audi A3 en Seat Leon, die het MQB Evo-platform van de VW Golf gebruiken, kampen met gelijkaardige problemen.
Lees verder

Coronacrisis: Vlaming stelt aankoop nieuwe auto uit
Nu de coronacrisis zijn strenge greep op de autoshowrooms begint te lossen, blijkt het virus een invloed na te laten op ons aankoopgedrag. De Vlaming koopt later, kleiner, en zelfs iets meer tweedehands. Dat blijkt uit een rondvraag van mobiliteitsorganisatie VAB.
Lees verder