Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Lage-emissiezone en betalend parkeren terug actief in Antwerpen vanaf 11 mei

AUTOFANS
Lage-emissiezone en betalend parkeren terug actief in Antwerpen vanaf 11 mei
Stand Antwerpen zette eerder haar lage-emissiezone (LEZ) en betalend parkeren on hold met de Coronacrisis in het achterhoofd maar heeft nu besloten de regels terug van kracht te laten gaan vanaf 11 mei. Het heropen van de winkels ligt aan de basis van die beslissing.
Lees verder

Dit is de Rolls-Royce hypercar die de Britten nooit zullen bouwen
Het lijkt de natte droom van elke autobouwer: een hypercar in de catalogus. Toch zijn er merken die er mijlenver van weg blijven. Rolls-Royce bijvoorbeeld. Maar wat als de Britten toch overstag zouden gaan? Designer Rain Prisk nam de uitdaging op zich...
Lees verder

De Masta himself: Iwan Kneuts – Roadtrip #4
Hoog bezoek, want in aflevering 4 van Roadtrip ontvangen Yves en Wim hun eerste gast! Iwan Kneuts begon zijn automobiele carrière als zoon van een Lada-garagist, schreef over auto's voor onder meer P-Magazine en Che, en is nu het brein achter Masta Magazine.
Lees verder

Rijtest: Subaru Levorg 2.0 GT-S Premium facelift (2020)
Nu de Levorg met zijn vierwielaandrijving in de winter van zijn carrière rolt, vond Subaru het de tijd rijp voor een opfriskuur. Is hij daardoor beter gewapend om het Europese koperspubliek te charmeren? Autofans zocht het uit.
Lees verder

Lotus drapeert klassieke kleedjes over Elise met Elise Classic Heritage Editions
De Britse constructeur Lotus brengt een tot 100 exemplaren beperkte reeks uit van zijn Elise. Vier historische kleurschema's vormen samen de Elise Classic Heritage Editions.
Lees verder