vrijdag 29 mei 2020

Autofans: McLaren moet meer dan kwart van personeel op straat zetten

AUTOFANS
McLaren moet meer dan kwart van personeel op straat zetten
De coronacrisis slaat ook stevig toe bij sportwagenconstructeur McLaren. Door de sterk teruggevallen vraag en het stilgelegde Formule 1-seizoen staan er bij de Britse constructeur 1.200 banen op de tocht. In totaal werken er bij McLaren zo'n 4.000 mensen.
Lees verder

Elektrische Ford Mustang Mach-E kent zijn prijs: € 48.000
Ford laat er geen twijfel over bestaan: de Mustang Mach-E zal een gevaarlijke rivaal worden voor de Tesla Model 3 en Model Y. Met zijn instapprijs van 48.000 prijst hij zich identiek aan die Model 3 én krijg je meer theoretische range. Of hoe den Amerikaan ten oorlog gaat op Europese bodem...
Lees verder

Rijtest: Volkswagen Golf 1.5 eTSI (2020)
Geen auto waar telkens met zoveel anticipatie naar de nieuwe generatie wordt uitgekeken als de Volkswagen Golf. Al zeven generaties lang is hij de onvermurwbare referentie in het C-segment. Benieuwd of dat voor de achtste generatie nog steeds zo is? Wij zochten het uit aan de hand van de milde hybride 1.5 eTSI-benzinemotor.
Lees verder

BMW 4 Reeks licht tipje van de sluier op, lost info over M4
BMW bereidt zich volop voor op de langverwachte onthulling van de nieuwe 4 Reeks. De coupéversie van de 3 Reeks zal zich na het verlengde weekend eindelijk in vol ornaat laten zien. Voor de nieuwe M4 is het nog even wachten.
Lees verder

Officieel: Volkswagen Nivus, ook voor ons (2020)
In Brazilië heeft de Zuid-Amerikaanse tak van Volkswagen het doek gehaald van de Nivus, een SUV-coupé van T-Roc-formaat. Waarom dat van belang is? Eind volgend jaar komt de VW Nivus ook naar ons.
Lees verder