Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Mini Countryman in een nieuw jasje (2020)

AUTOFANS
Mini Countryman in een nieuw jasje (2020)
Bij ons mag het dan wel kurkdroog zijn, bij de BMW-groep regent het vandaag facelifts. Ook bij dochtermerk Mini, waar de Countryman in een nieuw plunje gehesen wordt. Het Brits-Duitse merk plukt gretig uit het klassiek boekje der modelfacelifts.
Lees verder

SUV's: suf of super? - Roadtrip #7
In onze podcastaflevering van deze week hebben we het over SUV's en crossovers. Een problematische trend of de nieuwe norm? We blikken ook terug op de leukste en dufste testauto's die ooit de revue zijn gepasseerd.
Lees verder

Ook editie 2021 van autosalon Genève in gevaar?
Donkere wolken boven Genève. Nadat het salon van Genève dit jaar enkele dagen voor opening geannuleerd werd door de coronacrisis, ziet het er ook somber uit voor de editie van 2021. De organisatie van het salon en het Zwitserse kanton Genève geraken het niet eens over financiële steun.
Lees verder

Lap: BMW 5 Reeks facelift heeft lichtgevende nieren
Daar hebben ze ons goed liggen bij BMW. Eerst stellen ze ons gerust door hun gefacelifte 5 Reeks niet te voorzien van de konijnentanden van de gefacelifte 7 Reeks. Dan tonen ze de M Performance-accessoires, waar ze opnieuw het lichtgevende radiatorrooster van de X6 hebben tussen gesmokkeld.
Lees verder

Nissan krimpt om te overleven, sluit fabriek in Spanje
Nissan heeft vandaag haar gameplan voor de komende jaren uit de doeken gedaan. Daarin geen stoere taal, wel een nederige koers. Zo trekt het zich terug uit verschillende markten, sluit het haar fabriek in Barcelona en wil het haar productie terugschroeven met 20%. De toekomst voor Nissan is kleiner, niet groter.
Lees verder