Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Prijslijst: zoveel kost de nieuwe Seat Leon

AUTOFANS
Prijslijst: zoveel kost de nieuwe Seat Leon
Volkswagen heeft zijn Golf vernieuwd, en alle afgeleiden daarvan zijn in sneltempo gevolgd. De Skoda Octavia, de Audi A3 en... deze Seat Leon, die nu eindelijk een prijskaartje krijgt.
Lees verder

Chinese BYD brengt elektrische SUV naar Europa
Werd er pakweg tien jaar geleden nog lacherig gedaan rond Chinese auto's, dan is vandaag wel duidelijk dat het de Aziaten menens is. Na MG brengt ook BYD een elektrische SUV naar Europa. De BYD Tang is in eerste instantie voorbehouden voor Noorwegen.
Lees verder

Videotip: Ruf – Love at the Red Line (2020)
Alle Netflixdocu's al uitgekeken terwijl je in je kot zat? Dan is er nu eentje bijgekomen die niet het aanbod van de streaminggigant zit maar wel gratis te bekijken is op YouTube. Ruf: Love at the Red Line vertelt het verhaal van de Duitse constructeur Ruf, die al jaren Porsches bouwt alsof ze voor henzelf zouden zijn.
Lees verder

Dieselstoof: Alpina D3 S (2020)
Na de B3 op benzine vorig jaar is Duitse autobouwer Alpina nu klaar met de D3 S. Die volgt hetzelfde receptuur, laat zich daardoor baseren op de BMW 3 Reeks en krijgt geen benzine maar wel een diesel zes-in-lijn onder de kap. Goed voor 730 Nm koppel. Muss es noch mehr Drehmoment geben, Heinz?!
Lees verder

Mazda CX-5 krijgt bescheiden facelift (2020)
Ook Mazda ontsnapt niet aan de tussentijdse facelift. De CX-5 is al sinds 2017 op de markt, en heeft dus halfweg zijn carrière een opfrisbeurt verdiend. Dat levert de grote SUV niet alleen visuele wijzigingen op, maar ook enkele technische.
Lees verder