Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Subaru zwaait BRZ uit met Final Edition

AUTOFANS
Subaru zwaait BRZ uit met Final Edition
Na een carrière van acht jaar neemt Subaru afscheid van de BRZ. Dat doet het met een laatste speciale reeks, de treffend genaamde 'Final Edition'. Die is voor onze markt beperkt tot vijftien exemplaren, dus wie er een wil zal snel moeten zijn...
Lees verder

Hyundai deelt plaagstoot uit met i20 N
De komst was al langer bevestigd, maar de tests zijn nu in volle voorbereiding. Hyundai werkt volop aan een N-derivaat van zijn i20. En daar worden wij best gelukkig van...
Lees verder

Mini zet John Cooper Works GP voor je deur af
Normaal is het weggelegd voor de rijken en hun supercars, maar Mini vond dat het ook kan voor de klanten van zijn John Cooper Works GP. Die kunnen hun sleutels thuis overhandigd krijgen.
Lees verder

Belgische autoverkoop ingestort? In India kan het nog erger
Afgelopen maand werden er maar liefst 90 procent minder nieuwe auto's ingeschreven vergeleken met vorig jaar, zo liet Febiac deze week weten. De oorzaak is de coronacrisis en de bijbehorende lockdown natuurlijk. Maar in India kan het nog erger: daar werd vorige maand geen enkele nieuwe auto verkocht.
Lees verder

Opmerkelijk: Volvo zag vorige maand verkoopgroei in China
Terwijl in India vorige maand geen enkele auto werd verkocht en in België de inschrijvingen terugvielen met 90%, noteert Volvo in China een verkoopgroei tegenover april 2019. Een belangrijk precedent voor de autosector.
Lees verder