Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: VAB: "Vlaming blijft auto’s kopen, maar 1 op 3 stelt aankoop even uit"

AUTOFANS
VAB: "Vlaming blijft auto's kopen, maar 1 op 3 stelt aankoop even uit"
Nu de coronacrisis zijn strenge greep op de autoshowrooms begint te lossen, blijkt het virus een invloed na te laten op ons aankoopgedrag. De Vlaming koopt later, kleiner, en zelfs iets meer tweedehands. Dat blijkt uit een rondvraag van mobiliteitsorganisatie VAB.
Lees verder

Gelekt: Mercedes S-Klasse (W223) gaat heel digitaal
Op sociale media zijn beelden gelekt van de nieuwe Mercedes S-Klasse. Net als de uitgaande S predikt dit nieuwe model weer een designrevolutie voor het interieur.
Lees verder

Manhart duwt BMW M8 Competition los over 800 pk
Ze zitten niet stil, daar bij Manhart. Nog geen week nadat de Duitse tuner de Audi RS Q8 onder handen nam, heeft het met de MH8 800 zijn interpretatie klaar van de BMW M8 Competition. En die heeft heel wat meer dan de standaard 625 pk onder de kap.
Lees verder

Mercedes telt af naar gefacelifte E-Klasse Coupé en Cabriolet
In Stuttgart wordt alles in gereedheid gebracht voor de voorstelling van de E-Klasse Coupé en Cabriolet. Beide koetswerkvarianten krijgen uiteraard een facelift, net als de sedan en break begin maart.
Lees verder

Europese autoverkoop in april kent sterkste terugval ooit, sector heeft relanceplan klaar
De eerste volledige maand onder de coronamaatregelen resulteerde in de sterkste terugval van het aantal inschrijvingen van nieuwe auto's sinds het begin van de metingen. Dat zegt de Europese autoconstructeursvereniging ACEA. Vorige maand werden er 76,3 procent minder nieuwe auto's ingeschreven dan een jaar voordien.
Lees verder