woensdag 27 mei 2020

Autofans: Volkswagen moet van Duits gerecht sjoemeldiesel terugbetalen

AUTOFANS
Volkswagen moet van Duits gerecht sjoemeldiesel terugbetalen
Het Duitse bundesgerichtshof heeft Volkswagen opgelegd de eigenaar van een auto met sjoemeldiesel zijn aankoopprijs terug te betalen. Dat kan een mogelijke precedent scheppen in andere rechtszaken rond dieselgate die nog lopen.
Lees verder

10 epische concepts die nooit in productie gingen
Videotips De voorbije decennia zijn er conceptwagens gepasseerd waarvan je dacht dat ze zo in productie zouden gaan. Toch bleek dat niet het geval. Tijd voor onze favoriete voorbeelden! De voorbije decennia zijn er conceptwagens gepasseerd waarvan je dacht dat ze zo in productie zouden gaan. Toch bleek dat niet het geval. Tijd voor onze favoriete voorbeelden!
Lees verder

Officieel: BMW 5 Reeks eindelijk aan de facelift (2020)
Na heel wat plaagplaatjes en gelekte beelden is het doek er eindelijk af: de BMW 5 Reeks is onder het mes geweest. De Berline en Touring kregen niet alleen een frisse snoet, maar ook een hele rist nieuwe rijhulp en een uitgebreid hybrideaanbod.
Lees verder

Officieel: ook Mercedes E-Klasse Coupé en Cabriolet onder het mes (2020)
Net als de klassieke vierdeurs en break gaan ook de Mercedes E-Klasse Coupé en Cabriolet aan de facelift. Zij krijgen dus eveneens een opgefriste snoet, hybride rijhulp en uitgebreidere technologie.
Lees verder

BMW 6 Reeks Gran Turismo opgefrist (2020)
Veel nieuws bij BMW vandaag, want na de 5 Reeks heeft ook de 6 Reeks Gran Turismo een facelift gekregen. Die staat op het platform van diezelfde 5 Reeks en ondergaat dus grotendeels dezelfde wijzigingen.
Lees verder